top of page

Over ons

JanMathilde is een design studio opgericht door Mathilde Pans en Jan Nysen. Wij creëren high-end residentiële en commerciële interieurs met focus op kwaliteit en totaalbeleving.

JanMathilde.jpg

Mathilde Pans
Partner / Interieurarchitect

Jan Nysen
Partner / Interieurarchitect

Tijdens hun gezamenlijke studies interieurarchitectuur aan Sint-Lucas Brussel, ontstond een vriendschap en volgde verschillende succesvolle academische samenwerkingen, ludiek onder de naam "JanMathilde".  Enkele jaren verder bleek dat bij beiden dit niet enkel iets ludiek uit het verleden was, maar een sterk plan voor de toekomst.

Services

Interieurontwerp

Commercieel/Residentieel

Nieuwbouw/Renovatie 

Space Planning

Meubel Selectie

3D visualisatie

Werkwijze

01

U kan steeds contact met ons opnemen via ons contactformulier, mail of telefoon. Vertel ons kort waar je ons voor zou willen inschakelen, in welke regio u zich situeert en hoe we jou best kunnen bereiken. 

02

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een eerste intake gesprek om jullie noden en wensen beter te begrijpen.

03

Er wordt een offerte opgemaakt voor het uittekenen van een ontwerp.Gaat u akkoord met de offerte dan starten wij aan de ontwerpfase.

04

Aan het begin van de ontwerpfase bespreken we jullie stijl a.d.h.v. inspiratiebeelden, dromen en wensen. Nadien gaan we hiermee aan de slag voor het uitwerken van een eerste ontwerp. Dit wordt in een vervolgafspraak getoond en toegelicht, samen met uitgebreid advies. Aan de hand van jouw feedback maken we aanpassingen. 

05

Als het finale ontwerp wordt goedgekeurd, maken we de eindpresentatie. Er wordt een overzicht gegeven met de plannen, 3D visualisaties, materiaalkeuzes, eventuele maatwerk tekeningen, offerte-aanvragen,…

bottom of page