top of page

Meer dan enkel ontwerp

Of je nu van plan bent om te bouwen, te verbouwen of een herinrichting van uw woning, wij begrijpen dat je wellicht nog met enige twijfels zit. Het vermijden van kostbare fouten en het voorkomen van extra werk na de afronding van je project is natuurlijk belangrijk. Het bekende gezegde dat je drie keer moet bouwen voordat alles goed zit, willen we graag samen met jou vermijden. Herken je jezelf hierin? Dan zijn onze adviesformules perfect op maat voor jou, ongeacht de grootte van je project.

Formules

Planoptimalisatie

Pand tot 100m²

€350 incl. BTW

Pand tot 200m²

€425 incl. BTW

Pand tot 250m²

€475 incl. BTW

Groter

Prijs op aanvraag

Bij planoptimalisatie beginnen we met een persoonlijke video-call of een gesprek op kantoor, waarin we uw wensen, behoeften en ideeën bespreken gedurende een half uur. Dit stelt ons in staat om uw visie te begrijpen en een duidelijk beeld te krijgen van hoe u uw ruimtes wenst te gebruiken.

Na ons eerste overleg gaan we aan de slag met het verwerken van de door u aangeleverde plannen. Ons team van ontwerpers en adviseurs zal nauwkeurig elk detail analyseren en innovatieve oplossingen bedenken om uw ruimte te optimaliseren. We houden rekening met de beschikbare ruimte, uw levensstijl en persoonlijke voorkeuren.

Enkele dagen later plannen we een tweede gesprek van een uur in om u de uitgewerkte plannen toe te lichten. Tijdens dit gesprek zullen we stap voor stap de voorgestelde aanpassingen en verbeteringen doornemen.

Concreet krijgt u van ons na dit traject een samenvatting van het gesprek

en een opgewerkt grondplan met de voorgestelde aanpassingen.

Aankoopadvies

Pand tot 100m²

€450 incl. BTW

Pand tot 200m²

€550 incl. BTW

Pand tot 250m²

€625 incl. BTW

Groter

Prijs op aanvraag

Enkel 1 woonzone*

€175 incl. BTW

* woonzone: Een woonzone is een kamer of deel van een kamer waar een bepaalde functie aan gekoppeld is,

voorbeelden van mogelijke woonzones: open keuken, open woonkamer, open eetkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, ed.

Bij aankoopadvies voor meubels en decoratie starten we met een persoonlijke video-call of een ontmoeting op locatie, waarin we graag een uur de tijd nemen om uw smaak, voorkeuren, stijlvoorkeuren en niet onbelangrijk het budget te bespreken. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van uw persoonlijke visie en hoe u uw ruimtes wilt inrichten.

Nadat we uw wensen en behoeften hebben besproken, gaan we aan de slag met het selecteren van de perfecte meubels en decoratieve elementen die naadloos aansluiten op uw interieur. Ons team zal elk detail zorgvuldig analyseren en innovatieve oplossingen bedenken om uw ruimte optimaal te benutten. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige woonkamer, een functionele home-office of een verfijnde eetkamer, we houden rekening met de beschikbare ruimte en uw levensstijl.

Enkele weken later plannen we een tweede gesprek van een uur in om u onze uitgewerkte adviezen en aanbevelingen te presenteren. Tijdens dit gesprek zullen we stap voor stap de voorgestelde meubelstukken en decoratie-ideeën met u doornemen. We zorgen ervoor dat u een duidelijk beeld krijgt van de voorgestelde stukken.

Concreet krijgt u van ons na dit traject een oplijsting van door ons geadviseerde meubels, accessoires en kleuren, toegelicht met richtprijs of adviesverkoopprijs.

Ook de plaats waar u deze kan aankopen zal vermeld staan.

De uiteindelijke aankoop en plaatsing kan ook door ons voorzien worden, dit is niet inbegrepen.

bottom of page